Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex


En gång till

Våra läppar möttes mitt i ett rus av dopamin

Våra kroppar i gungning fyllda av livets vin

Mina händer runt dina höfter

Dina höfter mot mina läppar

Våra sinnen hängivna åt kärlekens glädjeskrin



Dina varma andetag mot valvet av min hals

Dina gyllene lockar mot mitt bröst i en ringlande vals

Din kind vid min mage

Mitt skötes sälta i din mun

Vi möttes i en vild omfamning i en het romans



Kropparna är tunga medan andetagen är lätta

Själen skrattar medan ansiktena är förvridna som i smärta

Dina tänder mot min axel

Min tunga mot dina bröst

Med daggen från min röda ros svalkar jag din fuktiga hetta



I djupet av dina ögon ser jag vad det är du vill

Ser ditt hjärtas vandring genom glädjefyllda mil

Din muns söta vatten i min

Våra hjärtan i perfekt eurytmi

Och då morgonen gryr säger jag..

Baby, vi gör det igen

En gång till och sedan en till




Bunden vers av Armo
Läst 825 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-21 14:13



Bookmark and Share


  wildrose
Omg, det här är bra! Jätte jätte bra! In love with yours words.
2012-01-10

    lory
jag säger Baby ,skriv lite mera erotik
hihih

underbart,hett,så ska det vara..
2011-12-01

  Cahaya
Erotiskt, tungt, varmt och laddat. Blir lite rödkindad minsann... Härligt livsuppväckande text...
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo