Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagorna var nästan alla


Sanna



Tid i genomskinligaste slöjor
Höll oss sällskap genom tysta nätter
Då förändrings smala trådar vävdes


Ingenting blev som förväntats
Elden lika obeveklig röd som guld
Tomhets tinnar spirande så höga


Böcker utav samma oläsbara tecken
Hud var ännu sårbar resande i tiden
Vi följdes åt mot obekanta verkligheter




Fri vers av van Couver
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-22 08:55



Bookmark and Share


  Kalle.O
En mycket vacker tidsresa!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver