Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verklighet





jag vet inte om jag drömmer

jag vet inte om jag lever

kanske drömmen är livet

kanske livet är en dröm




Fri vers av Christine Sabel
Läst 174 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-22 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är en illusion.
2011-10-26

  Yrre VIP
Ja, vad vet man, härlig tanke!
2011-10-22

  Ezmeralda VIP
Skönt och kanske bra att inte veta vilket.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel