Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pågåendet!

Livet är, som ett klingande flöde
ifrån existensens porlande sjö
och inför ett ovisst öde
är det bara att ta till allt
som det kommer pö om pö!

Så klipp inte av tråden, som runnit
igenom dalen med dagens ljus
och just dig har funnit
och häckar just nu i ditt hus.

Låt alla kanaler få flödas!
Låt alla kanaler få gödas!

Om inte då är det ju, som att dödas!




























Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 16:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Kloka, kloka ord..manar till eftertanke
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt