Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstanken

Det finns en smärta

som är misstanken

att jag en dag kommer
att krossas
men fortsätta leva

Livskraften manar
manar mig
att släppa taget

Smärtan är att veta
att när jag vill leva
hel
och fri
möter jag marken

Möter marken
men fortsätter leva

Krossas
men fortsätter leva

Smärtan är i samma livskraft

Rädslan är för den döda kroppen
För liket som kommer att leva vidare




Fri vers av ume
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 17:35



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Den rädslan tror jag att jag också har känt.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume