Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ljuger och säger att jag inte är förvånad så känns det lite bättre


Håller inte ihop
Kastar mobilen
Träffar datorn och fast jag inte menar det gör ljudet ont i mig
Det är bra
Ont behöver jag
Ont nog för att inte gråta
Jag vet, det är hälsosamt och bra att låta det rinna
Men jag vill inte vara hälsosam när det kommer till dig
Jag vill att du försvinner när jag blundar
Löser upp dig själv i universum
Det är du skyldig mig
Du är skyldig mig värk i kroppen och ångestfyllda nättar
Kan du betala tillbaka det?

I det stora hela är du pluto
Jag jorden
Ändå lyckas du vända systemet så totalt
Den som går med rak rygg är jag och mina minnen
Din ryggrad verkar uppenbart ha försvunnit




Fri vers av Fenomena
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena