Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smekningar



älskar

att känna

mjuka händer

smeka min mage

försiktiga mjuka

smekningar av

varm kärlek

förtrollar





Fri vers av Jojo
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-23 22:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så smeksamt i sin kärleks värme, tycker mycket om, ja !
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo