Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempeltjänst



Parvis
värda vördnad
heliga kupoler
lämnar jag för dalen

Skatten ryms
i en klyfta

diamanten finns
i grottans tak
därinne i salen

som en droppsten
av ojämförlig lyster

Där bär jag fram mitt offer
i gudinnans tjänst

hon är min älskade
och syster.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-24 19:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker tempeltjänst.. som finner gömda skatter..
2011-11-06

    ej medlem längre
Morr..den symboliken gick mig inte förbi *ler*
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP