Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte få vinden att blåsa eller snö att falla, precis som jag inte kan få dig

kanske sörjer jag en förändring.
En förändring i din blick,
en förändring i din röst och
hur du inte sover tätt intill längre.
kanske sörjer jag hur du inte
rör mig, hur du inte
ser mig hur du inte
hör mig.
Kanske sörjer jag att
jag går rakt in i en tunnel som
störtar igen bakom mig.
Kanske sörjer jag att jag
målar in mig i ett hörn i en
källare och det är
jordbävning och översvämning men
mest av allt så sörjer jag att det bara händer
i min fantasi
och i verkligheten så är det ingen
jordbävning och inget som störtar och inget som
krossas förutom mitt
hjärta
när du inte rör mig.




Fri vers av eskimo snow
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-24 20:57



Bookmark and Share


    kivu
Intensivt rörande skrivet. Med en linje, med ett mål,
med sorgband, men ändå med ett hopp som du kanske
lyckas dölja ibland för dig själv, vad vet jag?
2011-11-05

  cilax VIP
Å, vad vackert. "jag går rakt in i en tunnel som
störtar igen bakom mig." är så bra
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow