Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du bara sover

Du var
Men är inte
Jag undrar
Tro inte att jag inte letat efter dig
Vill veta om du andas
Vågar inte ringa
Varje höst
Tänder ett ljus i min själ
Ifall du faktiskt gjorde som du sa
Om jag var så dum
På riktigt
Vill säga att jag var ung
Men kallade mig själv vis
Minns hur vi pratade tills du somnade
Snälla
Säg att du ljög
Säg att du bara sover
Jag ska tro på dig




Fri vers av Fenomena
Läst 387 gånger
Publicerad 2011-10-25 17:59



Bookmark and Share


  Armo
Känns som en väldigt personlig text som endast de berörda kan förstå, men ändock lyser smärtan igenom meningarna. En stark text utan vindlande krångliga meningssatser, egen ihopknåpade ord med underfundiga meningar. Mer en rakt på text av sorg och smärta. Tycker om!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena