Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm choklad




att få varmt i sig
det behövs

nu i rusket
det är mys

då blir man varm
känner att man lever

både i kropp och själ
så kan det inte bli bättre

just nu




Fri vers av Christine Sabel
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 19:44



Bookmark and Share


  Zelogath
Titel och text väcker min nostalgiska sida
Och jag tänker på lyckliga minnen av varm choklad i kroppen
Efter en lång dag i ruggigt väder
Stort tack, varm applåd!
2011-10-28

    ej medlem längre
Tea med honung är också gott en kulen höstdag framför brasans värmande sken.
2011-10-26

  anits VIP
En härlig och positiv text
2011-10-26

  Ronny Berk
rubriken väl avpassad till textens budskap, välfunnen värme i höstens tid...
2011-10-25

  Ronny Berk
rubriken väl avpassad till textens budskap, välfunnen värme i höstens tid...
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel