Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att ta godis från barn



Röken springer ut ur munnen
de lila naglarna skär mot filtret
hämnd är något vi måste ha
det är bara mänskligt

Det blir som att ta godis från barn
Du borde ha vetat
vem du bråkade med du kände mig
du borde ha varit smartare

Röken i natten hjälper mig
att fatta galna beslut

Låt oss spela upp en scen
ur en gammal pjäs
en galen flicka blir förråd
och en annan flicka
ja hon är historia

Låt oss titta på en bra film
jag lovar guldlock det blir ingen
bra historia om du inte blir fördriven

ingen vill veta slutet
om det inte blir blodigt

Jag vill
att de ska vilja
veta
slutet

Det blir lätt
det kommer att gå snabbt jag lovar
Jag har medlidande

Jag är
Beatrix Kiddo

och hämnd
är en maträtt bäst serverad

kall




Fri vers av Citrusblomma
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma