Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstörde din bil

Asfalten är färgglad idag
och skogen ser dömmande på mig
Åh det blir som att ta godis från småbarn jag går
glatt vidare med mina multipersonligheter i släptåg och de jublar allihopa
På parkeringen står din gamla violetta BMW som du är så stolt över
men som jag har lyckats lura bort ur mitt sinne för att jag har fått
rösterna i mitt huvud att komma överens om att jag inte vill ha dig längre
och fröken psykologen håller med

Visst är det kul hur vi människor alltid strävar efter det vi inte kan få
och skaffar oss låtsasvänner för att slippa vara ensamma men vi är ju moderna
2000 människor så vi borde ha lärt oss vid det här laget att vi inte dör av att erkänna
misslyckande

Din bil luktar konstgjord luktjulgran och den hänger i backspegeln som alltid
och jag minns när vi var på EM i Frankfurt och jag rev bilen i lacken fast det visade sig att du bara tappat bort mig

Du sa att jag var den sötaste lilla svenska flicka du någonsin sett vilket inte var så många men jag hamnade ändå på topplistan och vi satt vid grillen hela kvällen och pratade om språk och du kunde inte förstå varför svenskar tycker att tyska är fult

Asfalten är färgad av olja från din bil och jag går nöjt därifrån medan skogen ser besviken ut

Mina multipersonligheter viskar att jag har gjort ett bra jobb och att vi kan lämna dig ifred nu för att jag vill faktiskt inte egentligen ha dig längre




Fri vers av Citrusblomma
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma