Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till årets antologi en väldigt gammal text av mig


Såhär säger jag att jag behöver dig

Jag åker skridskor längs
krossade ishjärtan
det är sprickor överallt

månen har slocknat för längesen
bakom suckande skorstenar
i mitt hopsydda hjärta

där dina blå ögon fortfarande bränner i mig
som en enkel parasit

du skulle kunna se mig
så svag som jag är nu
om du bara hade ögonen kvar
de som jag stal

på samma sätt som du tog
mina andetag

du har bankat hål på mitt hjärtas stygn hela dagen
och bett att få komma ut

jag hade släppt ut dig
ifall jag hade nyckeln
om jag bara kunnat




Fri vers av Citrusblomma
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 23:40



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra text detta!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma