Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygger på det engelska ordet tarts olika betydelser, fick dock ändra bakverk till den svenska versionen...som synes på bilden; till muffins aka cupcakes




Englands Hembakade Muffins [rimvers]

~*~

Englands hemtama Damer har kommit väldigt långt
som vid tédags brukade att sitta och muffins se på vrångt

ortens herrskapsfolk med sina alltiallon och alla sina pigor
utförde en hel del snillrika verk uti förra seklets första tio år

nu så har dessa dekadenta Engelska Muffins gift sig väldigt rikt
till vilka dessa Engelska Damer tillmälet småmuffinshyndor har vikt

Englands hemtama Damer är nu fria uti sina väldiga slott och kojor
att bruka som de behagar deras piskor och kedjor och gamla bojor

då en större majoritet utav de Gamla Gentlemän till fotboja och äkta hälft
nu äro uti giftermål No.3 med någon debutant; ja, även så deras betjänt

den klipska adelns barndomsdrömmar har således kommit väldigt långt
ty Englands hemtama Damer ju haver skapat alla de smakliga syltmuffins en gång


(24 Oktober 2011)

LPWJ svensk version 26 Oktober 2011

 

original: 

The Tarts of England [rhyme]




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-26 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det riktigt vattnas i munnen på mig efter att ha läst din text, goda muffins och te!
2011-10-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP