Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH REGNET DET BARA ÖSER NER


Nu inträder hösten
i slaskande vask
det är som sig kan och bör.

Av vatten är himlarösten
vinden som käftsmällsdask
det är som det är och tör.

Som grå ostkupa över oss i spänn
molntrasorna flyger raskt
regnet öser ner i ett kör.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-26 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar