Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst utmärkt!

En bilförare ifrån Ghana
sa väg ej utmärkt alls av den han plana
men stat sa, jovisst
precis, som vi sa sist
den är visst en schyssst snitslad bana




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-26 19:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
klurigt, fyndig och underfundigt som vanligt
2011-10-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, men jag försökte vara snäll
Den ene Redaktören tycker att Limericks är djupa
den andre som endast är en halvmeter djup, brukar drunkna i dem
2011-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det lär han visst
göra Mr Lindemann.
Men nu blir jag frågvis:
-Vad tyckte Du om texten?
Lite förundrad över Din
kommentar. Du menar ju
kommentaren skall beröra
texten... Jag förstår inte
alls Din tankegång nu...
2011-10-26

  Mr Lindemann VIP
Jag vet att Daniel, en av redaktörerna gillar Limericks!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt