Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- - - -


om kroppen blir tillräckligt liten, kanske kryper jaget ut då

nej men

-

Nej, jag delade aldrig på huden för att
jag ville se blod,
jag ville aldrig se ångesten rinna ut i någon konstig,
röd flytande form för
jag är inte sån [..?]
Jag ville bara
hitta mig själv igen

-

Och
finns det något svar egentligen?
Kan man hitta sigsjälv om man
gräver tillräckligt djupt
om man
förlorar några kilon till så
kanske man inte får plats i sig själv tillslut,
och kanske
kryper fram igen?

-

och

-


jag vet inte
men

någonstans mitt bland alla siffror,
mitt bland alla kalorier,
mitt bland all ångest
och mitt bland all mat

så tror jag faktiskt att


jag lurar migsjälv
litegrann.




Fri vers av FysisktMental
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-26 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
exakt!
2012-04-29

  hets
opsdjklsdf döööör vad bra
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental