Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filantropen

Du väntar i nuet.
Många tror att du lider.
Andra ser dig inte ens.

Vissa vågar inte tycka om som du.
Du är inte modig.
Varför skulle du vara det?

Jag kan bara sätta mig hos dig.
Du ger mig ett vänligt öga.
Jag delar stunden med dig.

När jag går tar jag med mig.
Men du älskar just nu.
Du struntar i förut.

Därför är du så svår att beskriva.
Du fäster inte.
Jag vågar knappt älska dig.

Sentimentalt tycker många.
Andra tycker ingenting.
Själv tycker jag om dig.






Fri vers av Hulk Hansson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 21:35



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Fin dikt som öppnar bilder för mitt inre och nyfikenhet vem denne filantrop är...
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hulk Hansson