Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erektyr

På natten är det glasklart när vi bryter upp i samförstånd och plötsligt är jag på vernissage och skålar med vackra kvinnor som vill förföra mig men jag har inte tid för alla vill ha en bit av mig men jag står just och spanar rakt på dig och din nya sexappeal och plötsligt så är vi i min nya våning som redan är designad som ett penthouse i New York och jag är som förhäxad av din nya kåta blick och att du just har gjort det med en annan man som nu blir snuvad på konfekten för vi kan inte vara utan våran lust som vi har byggt på skuld och åtrå och som är obestämd och jävligt febrig så vi slavar åt varandra vi bevakar svartsjukt andra för vi två har aldrig velat något annat än att ligga där vi ligger med ett vansinne som bultar snabbt i takt med våra pulsar som får näring av vår svärta som finns kvar i våra porer efter könen som är ömma dessa dofter som berusar oss och väcker oss igen och det blir bara ännu mer och intensivare man undrar hur i helvete man gör för att få stopp på denna sexuella kedjereaktion som nästan börjar göra ont men vi har också väldigt bråttom att få leva som vi önskar enligt nån slags erektyr som är det ord som kanske saknas och som säkert kan förkastas precis som sensmoralen som kan sökas någon annanstans än här i sängen där vi vägrar släppa taget om varandras själar så vi längtar faktiskt redan efter nästa utbrott av lust i namn av allt det kåta vi förmår och alldeles precis så kände jag en hand som trevade och letade så jag får återgå till dig och hoppas att försoningen vi haft inte skall få dig att sluta vara farlig men det funkar alltså oftast inte så och därför skall jag surfa på den svarta vågen som vi nyss blev översköljda av.




Fri vers (Fri form) av Hulk Hansson
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hulk Hansson