Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Så snopna vi är
Nu är vi liberala tillsammans
Vi hjälps åt att plocka med vårt eget
Någon fnissar åt någon annan
Så hög ränta den dumstruten fick
Vuxna människor som talar
elakt om de nyss närvarande
De har inte mycket till övers för varandra
De är bara liberala tillsammans
De är inget kollektiv
Inga äkta vänner
En samling trutar på sopberget




Fri vers av Hulk Hansson
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-02-12 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hulk Hansson