Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revision

Du verkar känna till en del om mig. Är jag under granskning?
Du lyser in i de känsliga avkrokarna av min själ och jag förbereder mig. Dina regler. Dina villkor. Ändå är det jag som väcker ditt intresse.




Fri vers av Hulk Hansson
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 16:18



Bookmark and Share


  Olliwer
Det är FRA.

Du hade kunnat gjort ett bra avslut, just nu känns det ofullständigt.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hulk Hansson