Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkmörker

Brits, sekatör, track och skrän! Du slänger dig med det hårda som känns strävt och krasst. Skrogga, kräks, skalpell och gruvdrift! Man kan få huvudvärk av sånt där. Dina fraser våldför sig och hänger kvar. Du målar fan på väggarna som omger oss. Vem i helvete är du egentligen? Kör du tillbaka våra stinkande sopor? Vi vill inte höra mer! Det räcker nu. Det är nog.




Fri vers av Hulk Hansson
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-10-28 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hulk Hansson