Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten....


TILL FOSTERLANDET





SER UT ÖVER NEJDEN ÅKRARNA ÄR PLÖJDA

JORDEN DEN KÄRA GÅR TILL VINTERVILA


FÅGLARNA ÄTER OCH ÄR GLADA

VI KURAR IHOP OSS I UGNSVÄRMEN


jAG HAR VARIT PÅ REUMAUNDERSÖKNING

FÅR SVAR OM NÅGON DAG


DET ÄR SKÖNT ATT RÅ OM SITT EGET STÄLLE

BASTAR I UTEBASTUN NÄR ANDAN FALLER PÅ


NÄSTA VECKA FAR VI TILLBAKA TILL SVERIGE


DET ÄR HEM LIKA MYCKET




Fri vers av arja savela
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-26 21:44



Bookmark and Share


  Maria T
Vackert med glada fåglar
och skönt med utebastu
2011-10-27

  Mr Lindemann VIP
JÄTTEBRA;HÖRUDUDUDU!
2011-10-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-10-27

  Ronny Berk
intressant få ta del av diktarjagets tankar i natten
2011-10-27

  anits VIP
Underbara tankar du har i natten
berörande och rörande vackert
2011-10-26

  Lavinia Röd
Låter skönt! Hoppas du får en fin resa hem!
2011-10-26

  Bibbi VIP
Applåder!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela