Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut självupplevt!

En rik filmmagnats tös från Flen
får uppdrag skriva en uppsats, en scen
om fattiga folk
hon skrev, arm familjs tolk
och betjänt, minst har deras kock Sten...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 11:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag känner en som heter Sten, fast han stavar deth inte så, men han har ingen bil och passar därför in på vågrätt fem, fyra bokstäver
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt