Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana kommer aldrig att försvinna



Bara en liten liten influensa
En liten vändpunkt i min fina tillvaro

Halsen gör för ont för att äta och nu

Ana behöver så fruktansvärt lite
för att tro att hon är välkommen i spelet igen

Bara ett litet magsäckskrympande virus
satte mitt liv tillbaka i hennes obevekliga öga

För att jag har insett hur det är

Ana glömmer inte
hon försvinner inte
hon sover men hon dör aldrig

Hon kommer aldrig att försvinna och hon kommer aldrig
att låta mig gå

Hon är tillbaka på arenan redo att ge det sitt bästa
hon kommer aldrig att släppa mig

tills jag har dött
så smal som hon vill att jag ska vara
så smal som jag bara kunde bli




Fri vers av Citrusblomma
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-27 13:52



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
"Till min vän" - läs den, den är till dig!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma