Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oenighet!

En boxningsmatch uppe i Moss
inställdes då frågade folk förstås
varför blev det så
jo det berodde på
boxarna osams, vägrar nu att slåss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 17:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbart..tack för leendet
2011-10-28

  Lars Hedlin
ja då kan det bli svårt!
2011-10-28

  Armo
Var jätterolig och fint komponerat! :)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt