Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=JtPfLyf29v4 my skin- natalie merchant


Män jag har släppt in i min säng - John


Jag såg en bild av mitt ex idag
och upptäckte att jag inte kände igen honom
jag visste inte ens vem han var

Jag minns att han var bra på att knulla
jag minns att han försökte kontrollera min anorexia
och därmed blev min fiende

jag minns att han hotade att låsa fast mig i kökssoffan
så att jag var tvungen att äta

jag minns att han försökte förstå
hur det var att vara jag
jag minns att han tänkte svälta sig själv
för att kunna bli som jag

Jag minns att han kom in i vardagsrummet
och satt intill mig när jag lyssnade på
my skin av Natalie Merchant
han sa att det var en bra sång men han förstod
aldrig vad den betydde för mig för att för mig var den Ana

Jag minns att han var hemma hos mig en gång
och träffade min mamma
min bror undrade om han kunde komma upp för trappan
utan sin rullator
han var ju nästan gammal nog att vara min far

Jag minns att han tyckte min ärrade arm var sexig
och bad att få se den ofta
Jag minns att han tände på sjukdomar och var schizofren

Jag minns att jag har en dålig smak vad gäller män

Jag minns att han försökte få mig att ha sex med en annan tjej
men jag vägrade för att hans uttittade tjej var för tjock

Jag tål inte tjocka människor.
Inte ens lite lite fett
inte ens mig själv
inte ens fettet i mina organ inte fettet i min hjärna
inget fett alls tål jag
jag vill radera det från existensen

Jag minns att jag sa
tänker du utveckla den sjukdomen som dödar mig?
Är det så du ska förstå mig?

Jag minns att jag sa går du med det här beslutet
kommer du aldrig få se mig igen

och det gjorde han aldrig heller

Tänk vad man kan glömma
vad bara en bild kan återuppväcka

jag kunde inte ens komma ihåg att han levde
Jag visste inte att människor
fortsatte att leva
även när jag lämnat deras liv




Fri vers av Citrusblomma
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 02:34



Bookmark and Share


  dead_prez
ja, helt ok.
2011-10-31

  Seglaren
Håller med speachless.
Man blir fångad av din text. Det betyder att den är intressant och flyter på bra.
Det är bara att vänta på att du berättar om nästa man.
Det här var JOHN
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma