Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orkidé



Orkidé
med ljusa blad
kring gåtfullt nav
som öppnad oskuld
i all hemlighet

och stängeln i sin resning
som smäcker kvinnohals
ur bladens gröna krage

Försiktigt mina fingrar
längs denna kyska
kvinnlighet.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 13:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En gåtfullt vacker blomma..
2011-11-06

  pixter
subtilt vackert om denna magiska skönhet...
2011-10-31

    ej medlem längre
Sensuellt..som vanligt från dig
2011-10-29

  Christine Sabel
Snyggt! om denna sensuella blomma
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP