Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

il est

samtalen alltid
i stolen i solen på
vinden


tre sorters olika
det blåser kallt
över västerbron

han har
den är min


han har barbiehår
men jag såg inte
ken

hon gjorde det på facebook
han gjorde det på kvällen
jag gjorde det på natten
jag gjorde det på dagen
ibland sa jag ingenting


solen går på väggarna
promenerar in när han
han är rädd för ormen
det bryr sig inte solen om


när vädret sviker oss
gatans alla renoveringar
om jag spar alla mynt
blir jag lycklig då
det är mynt från
hela jorden


jag vaknar alltid
mittemellan ingenting
vad spelar det för roll
att hon gör samma sak


träden tappar alla sina kläder
det ser man om man tittar
tunnelbanan åker
året om året ut


det är det sköra
det som inte syns
det är det fula
det ser fint ut
först


samtalen alltid i stolen
solen rusar över
jag tänker tyst
för jag har målat
jag har målat fint.













Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-29 15:33



Bookmark and Share


  Kim VIP
En fin stämning/ton här!
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP