Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksförklaring


Nu och för alltid

Det enda jag vill är att vara med dig. Leva mitt liv med dig.

NU!

Vill vara den jag vet att jag är och den som du förtjänar att få vara med.

Du är allt jag behöver och allt någonsin kommer vilja ha.

Du är mitt allt och jag vill leva tillsammans med dig nu och för alltid.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny