Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snurrar i min skalle

Allting snurrar i min skalle,

har tappat all kontroll över kontrollen, har tappat allt förnuft.

Yrar och vet inte om jag lever i nuet eller i min egen fantasivärld.

Ångesten kommer som alltid krypande när mörkret närmar sig och jag känner mig själv tappa kontrollen. 

Tappa fattningen och få svårt att urskilja,

är det verklighet eller fantasi,

kanske min hjärna som spelar mig onödiga små spratt ?

Allting snurrar i min skalle, snart är jag nog fullständigt galen !

 




Fri vers (Fri form) av Frökenfanny
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-29 09:03



Bookmark and Share


  Freeman
Då ska du bara fortsätta att skriva...skriva, skriva!!! För det är du SÅ BRA PÅ!!!
Härligt att hitta hit igen, och se att du fortfarande skriver! <3
2012-09-09

  Lars Hedlin
Känslor som snurrar ..
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny