Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man kört fast.


Imorgon samma sak.

Från en dag till en annan. Vakna, kliv upp, gå till jobbet.

Imorgon samma sak.

Från en dag till en annan. Ångest och om möjligt ännu mer ångest.
Imorgon samma sak.

Från en dag till en annan. En mardröm som jag aldrig vaknar upp ur, en mardröm som jag bara vaknar upp i på nytt.

Imorgon samma sak.

Imorgon samma sak.

Imorgon samma sak.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Frökenfanny
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-13 18:41



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
måndag hela veckan ... ;)
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny