Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört !

Allting är så skört, och förändras på ett ögonblick.

Ena stunden lycka andra sorg.

Faller så lätt, tappar tron.

Livet är ständigt i förändring och så även vi.

Önskar jag kunde frysa nuet och stanna här, typ föralltid.

Men allting är skört och i ständig förändring. 

Jag vet inte säkert om det föralltid kommer att vara vi.Jag önskar att det föralltid kommer vara vi, vi fryser nuet i evighet för en stund !




Fri vers (Fri form) av Frökenfanny
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-29 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, du har så rätt! Man får lov att anpassa sig lite...
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny