Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÄR KLUVEN MELLAN TVÅ LÄNDER OCH TVÅ BOSTAD


SORG I HJÄRTAT






DET ÄR MED SORG I HJÄRTAT JAG LÄMNAR VÅRT LILLA HUS

OBEROENDET I SITT EGET STÄLLE


FÅGLARNA FÅR JAG INTE MATA HEMMA I LÄGENHETEN

DET HAR FÖRENINGEN FÖRBJUDIT


INTE ENS DEN GLÄDJEN FÅR JAG HA

FICK TRÄFFA MINA ÅLDRANDE FÖRÄLDRAR


HADE INTE TRÄFFAT DEM PÅ TRE ÅR

MÖTTE ÄVEN MINA BRÖDER EN MED FAMILJ


JAG ÄR TACKSAM ATT JAG FICK KOMMA

DET ÄR MYCKET SOM ÄR KÄRT FÖR MIG


JAG HAR INTE VARIT HÄR PÅ HELA SOMMAREN

SIST VID MIDSOMMAR


NU VÄNDER JAG BLICKEN MOT SVERIGE

OCH DET SOM ÄR KÄRT DÄR







arja savela 30.11.2011




Fri vers av arja savela
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 21:40



Bookmark and Share


  Maria T
Fint att du fick träffa
dina åldrade föräldrar
2011-12-14

  anits VIP
Så fint skrivet och berättat om hur
det är att känna sig hemma i båda
länderna, tänkvärt
2011-10-31

    maija tuori
On se kyllä kumma kun aina ,kun täytyy jättää oma kotimaa niin kyllä se kourasee ja tuntuu surulliselta mutta kuitenkin on mukava palata tänne toiseen kotimaahan ! Että ymmärrän että tunnet itsesi
" kluven "kyllä sitä taas kotiutuu ,kohan on päässyt tänne puolen merta ....ainakin pikkuhiljaa...
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela