Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

Pianot spelar vackert
tonerna når örat
smeker genom vinden
som fåglar mot skyn

Fingrarna de vidrör
svart och vit tangent
klangerna så vackra
fångas upp av dagen

Musiken den trollbinder
förälskade par
de dansar över ängarna
berörande klanger

Morgonen blir vacker
när tonerna tar plats
promenad i gryningen
med fåglarnas sånger

Pianot spelar vackert
när solljuset stiger
till stjärnornas aura
en stilig morgongåva

När regndroppar faller
tyst vid ett fönster
vackrare blir klangen
då morgonen tar plats

En symfoni kring livet
ger svart och vit tangent
möter vintergatans ljus
med ödmjukhet och sång

Pianot spelar vackert
tonerna går fram
rör sig kring vinden
som regnbågens färg




Fri vers av ULJO
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-31 02:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vacker dikt
2011-11-12

  Eva Helene VIP
"en symfoni kring livet" - just så. Vackert!
2011-11-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint. =)
2011-11-01

  anits VIP
En mycket vacker dikt
underbar poesi
2011-11-01

    ej medlem längre
Tycker om dina fina morgongåva!

"En symfoni kring livet
ger svart och vit tangent
möter vintergatans ljus
med ödmjukhet och sång"
2011-10-31

  lodjuret/seglare VIP
En skönt orimmad text som kanske handlar om orten Morgongåva, i vårt avlånga land. Texten får sina tvenne rosor av di röda samt en låda kantareller.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO