Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT FJÄRRAN MINNE

Livet framför dig
många dörrar att välja
entrer att göra

du var ett stjärnfall i min vinternatt
skidåkare på ditt livsspår,
vi stötte på varandra

livet tycktes bero på slumpen
mötas på samma färd
du, gulligheten, på min väg

knappast kunde jag ta det lugnt
mitt huvud virrigt
många outtalade ord

jag drömde, öppnade dörren
du stod i dörren
bakom dig den blåa stjärnklara natten

du var en surpris, kanske även jag
du stack fram från ingenstans, tomhet
därefter hängt med i mina tankar och känslor!

© Heikki Hellman (111031)




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-31 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar den här.Helt igenom så levande.
2011-12-04

  Linda CH VIP
Ett vackert känslosamt minne att bevara.
2011-10-31

  La Magnólia VIP
Mycket vackert präntat .. berörande och med en vemodets klang ... Sparas.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman