Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:47. Skarpt Läge



Är det min egen tid som klockan visar?
Med sina visare? Som om vishet vore

något att stå efter. Som att stå vore klokare
än att ligga. Som att ligga hela måndagen

vore fränare. Än stanken av min egen rädsla.




Fri vers av ulf olsson
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-31 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra!
2011-12-04

  Mow Dean VIP
Vassa rader.
Bra.
2011-11-09

  Per Blomqvist
Coolt
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson