Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femme en rouge


det finns hundra saker
man kan göra och
tre miljoner man kan knulla med

någonting om ödets ironi
det du vräkte undan
en söndag en måndag


plikten som plikten
lista alla rätt allt allting
jag redan tagit

och hur det känns i kroppen
hur kroppen vet hur det känns
vi skall inga rådjur jaga

om vi sätter oss på rad
kanske är vi några stycken
som förut och kanske alltid


allting ouppklarat
som ett par smutsiga lakan
hur hon ska ha
det hon inte ville ha

hur jag vill ha
det jag kunde ha fått






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP