Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glam och grubbel



Na na na nana na
do di do di doo

undrar över djupet
hur stort är det
hur ska det vända

na na na nana na
do di do di doo

när är allvar givet
vad gör det så
hur kan det bottna

na na na...






Fri vers av Bringebruden
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden