Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ


Typ typ är ett uttryck som ungdomar väljer,
och som vi vuxna naturligtvis sväljer.
Så språket har blivit platt på något sätt,
ja typ stereotypt rätt och slätt.




Fri vers av clo
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo