Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjalmar med med ursprunget från Kalmar


Vi fick ett samtal ifrån Malmö lasarett
att vi en sonson fått.
Han var så fin, det goaste vi sett
han hade inte särkilt brått.

Hans ögon lyste, de var klara
som solens strålar i en solkaskad.
Är nu femman i vår barnbarnsskara
när vi vänder nya blad.

Det är skoj med ny generation
en outforskad del i våra liv.
En fantastisk sensation
som går in med stora kliv.




Fri vers av clo
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo