Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel utan helvete

Himmel utan helvete, finns den?

Vem har rätt att dömma en annan människa till smärta?

Någon skriker från brunnens botten,
skriket rullar över kanten och dör ut.

Ingen hörde eller låtsades att inte att höra,
alla är egoistiska och värre ska det bli.

Ropa på din ängel, den enda kanske som lyssnar.
Blunda och flyt bort från världens ondska.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 19:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns En rättvis Domare.
Om helvetet inte fanns vore Han inte rättvis.
2011-10-31

  Seglaren
Nyckelmeningen enligt mig:
"alla är egoistiska och värre ska det bli"
...ska vara tycker jag:
"alla är egoistiska värre kan det inte bli"

I all enkelhet har du skapat en bra fundering. Nåt jag känner igen mig i.
Naturligtvis :D är det inte jag som är egoistisk. Det är alltid dom andra. Eller hur?
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP