Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingarna

När tvillingarna blir tagna på varsit håll för ett och samma brott
så skyller de bara på varandra
Det var han, det var han
Nej, nej, det var han
då den ena säger sanningen medan den andra bara är helt osann
Och om man nu inte känner dem två, så finns det inte en chans att kunna urskilja dem båda
Och i slutändan så är det ju ändå jurryn och domarn i rättegångsalen som måste kunna avgöra
vad som är sant och falskt
Ja, om de nu bara lyckas att de genomskåda ...

Ken Cassel
31/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Charmigt bra!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel