Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hemkomst till mig



Din hemkomst till mig
älskade

när jag avkläder dig din dräkt
och min andedräkt
kläder dig istället

och din hud kläder
min nakenhet

och vi får våra bröst
som Moderlig tröst
för gudinnor

hemligt oss emellan -
bara för kvinnor

Vi är vigda vestaler -
kyska som kyrkänglar
kysser vi Livets port

och våra vackra vingar
bär oss långt och länge

Som serafer jublar vi
av kärlek -

bortom oss själva
till varandra

döda för dagen
och alla andra.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-01 13:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker
2011-11-06

  Teija Majava VIP
Mmmmm... Vackert! :)
2011-11-02

    ej medlem längre
Morr..här ångar sann passion
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP