Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lät aldrig särskilt rimligt


lärde mig i skolan
att ordningen var
bra
bättre
bäst

lät aldrig särskilt
rimligt

konsulterade
svenska akademiens
ordlista

och fick samma
besked kastat
rakt i ansiktet

det kan inte
vara så

för visst mår jag bättre

men jag mår
fan inte

bra












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP