Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeldrama, nej femkamp!

En så svarsjuk son ifrån Lött
kletar ner mors bröst med ett gift rött
han tål ej se bror
få di av deras mor
nästa dag skrek far, min chaufför har dött...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänk bara en sådan nötning
det är med kul stötning
ibland att det verkligen suger
trots att verkligheten duger
utan alls extra som sötning
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt