Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Tristess

Frusna tankar i en frusen tid.
Ingen variation i gråskalan
I en sönderstressad vardag,
föds inga nya begrepp
Ord blir lika uttryckslösa som en vägg på psyket


© 2011 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-01 20:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kala kalla väggar med andra ord?

Välskriven...
2011-11-28

  Larz Gustafsson VIP
På något sätt har vardagen en besynnerlig förmåga att krama den kulturella musten ur en.
Inspirationen flödar mer på helgerna. Så upplever i alla fall jag det.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP