Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 2006


Ett år

jag minns hur jag brukade sitta och vänta
hur det som hänt blev nu igen
på papper skrivet
hur röken lade sig i spiraler i luften
och åldriga stenar vändes
för förstörelse

nu när allt är förflutet men fortfarande
minnesfullt
när röken inte mjuknar likadant
men ändå samma luft som styr lungornas
sotade väg
nu när solen har veknat över lågställda tak
och gamla städer

är jag fortfarande bara ett
simpelt avtryck i tiden




Prosa av Shush
Läst 474 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-01 22:02



Bookmark and Share


  peppermint
Du har ett speciellt sätt i att avbryta och sedan återuppta rytmen i det du skriver. Gillade den här
2014-07-08

  lodjuret/seglare VIP
Texten känns som en sorts parafras på en text någon annan skrivit. Inte just orden i sig utan mera då själva känslan den förmedlar och det där sista om tiden bär också det en känsla av igenkännande. Det behöver inte i sig utgöra något negativt, att tycka sig känna igen andra pennors uttryck i en förut oläst text.
2011-12-22

    xilenie
väldigt vackra rader.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Shush