Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forna formationer

jag drömmer ej längre;

av en beröring
om ovanför, utomhus
det ljusa mörkret
och under skenet
därför syns längtan

jag vet var du står i solen;

inte ansiktslös
och dina ögon ger ingen vila
för något som lyser
för något som inte är dött
för det som är möjligt

regn och dagar;

jag känner dig nu
och allas flöden är riktigt
att dö för ett hjärta
såsom rösten efter någon
hörs
och där spåret glöder.




Fri vers av Shush
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-02 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shush